Громадянство України через шлюб

громадянство україни через шлюб

Останнім часом в Україні досить часто спостерігається тенденція інтернаціональних шлюбів, а саме українця з іноземцем. І найчастіше, проживши певний проміжок часу, іноземний громадянин бажає отримати українське громадянство на підставі шлюбу. Все що необхідно, для набуття громадянства України через шлюб – це безперервно перебувати в шлюбі не менше 2-х років і виконати ряд певних умов, про які ми розповімо нижче.

Досвідчені Юристи Result Law Company з радістю здійснять для вас оформлення громадянства України через шлюб. У разі ж якщо Вашому шлюбному союзу ще немає двох років – ми допоможемо оформити для Вас посвідку на тимчасове проживання на підставі шлюбу  і по закінченню 2-х років – дозвіл на імміграцію та громадянство України. З Вашого боку нам лише потрібна Ваша особиста присутність в офісі Result Law Company і мінімальний список необхідних документів.


Ми – відповідь на Ваші запитання!
Подзвоніть Нам і замовте Аналіз по Вашій справі в письмовому вигляді!
Дізнайтеся всі подробиці Ваших подальших дій!


Як іноземцю отримати громадянство України через шлюб?

як отримати громадянство україни через шлюб

Законодавством України передбачено отримання громадянства України по шлюбу . Воно має на увазі під собою оформлення українського Громадянства за умови, що іноземець перебуває в шлюбі з українцем не менше 2-х років.

Для того щоб отримати громадянство України через шлюб необхідно зібрати пакет з потрібних документів і подати до відповідного державного органу. В першу чергу, Вам необхідно підтвердити факт перебування Вашого чоловіка чи дружини в громадянстві України, шляхом надання відповідного документа – паспорта України. Ще одним важливим моментом є необхідність надання свідоцтва про шлюб, який підтвердить що Ви перебуваєте в шлюбі понад два роки. Саме надання свідоцтва про шлюб є ​​гарантією отримання громадянства України по шлюбу.

Необхідні умови до виконання громадянином України для того, щоб їх чоловік/дружина могли отримати Громадянство України по шлюбу:

  • дотримуватися законодавчих актів України;
  • наявність дозволу на імміграцію в Україну ;
  • відмовитися від громадянства іншої країни, або ж надати зобов’язання про відмову;
  • перебувати в шлюбі більше 2-х років;
  • знати українську мову і мати цьому документальне підтвердження;
  • мати документальне підтвердження з банку про наявність достатнього фінансового забезпечення.

Якщо Вами були дотримані всі умови і в наявності є мінімальний перелік необхідних документів, сміливо можете звернутися до Юристів Result Law Company, які із задоволенням виконають за Вас всі наступні кроки на шляху отримання громадянства України на підставі шлюбу.

Зверніть увагу!

Отримання посвідки на тимчасове проживання в Україні через шлюб

отримати посвідку на тимчасове проживання на підставі шлюбу

Але що ж робити тому іноземцю, у якого немає і 2-х років шлюбу з громадянином України ? І як бути іноземцеві, який ще не встиг зареєструвати шлюб з українцем ?

Ми завжди готові підказати як саме Вам потрібно вчинити навіть в таких складних ситуаціях. Є два варіанти вирішення:

  1. Якщо шлюб ще не зареєстрований, то Ми пропонуємо звернутися в нашу Компанію, де ми оформимо шлюб за добу  і після цього приступимо до оформлення посвідки на тимчасове проживання в Україні на підставі шлюбу.
  2. Якщо ж шлюб вже зареєстрований, пропонуємо оформити посвідку на  тимчасове проживання по шлюбу, продовжуючи її щороку, а по закінченню двох років Ми з радістю реалізуємо для Вас отримання громадянства України через шлюб.

Документи для отримання Громадянства України через шлюб

отримання громадянства україни через шлюб документи

Для успішної реалізації отримання громадянства України через шлюб необхідно з відповідальністю поставитися до збору пакету документів.

Перелік докуметів для отримання Громадянства України по шлюбу:

  1. грамотно і корректно заповненна заява про намір отримання громадянства України на підставі шлюбу, в чому допоможе Юрист Result Law Company;
  2. оригінал закордонного паспорта іноземця, який повинен бути переведений на українську мову і нотаріально завірений ;
  3. 8 фотографій 3,5 на 4,5 см .;
  4. документ, який підтвердить відсутність громадянства іншої країни або зобов’язання припинити іноземне громадянство;
  5. документ, який підтверджує факт перебування Вашого чоловіка/дружини у громадянстві України , шляхом надання відповідного документа – паспорта України ;
  6. свідоцтво про шлюб з українським громадянином, який підтвердить факт перебування в шлюбі більше 2-х років. У разі, якщо шлюб був зареєстрований за межами території України, то свідоцтво про шлюб необхідно легалізувати, для того щоб його можна було використовувати в Україні;
  7. документальне підтвердження про знання української мови;
  8. документальне підтвердження з банку про наявність достатнього фінансового забезпечення;
  9. довідка про несудимість на території України. Наші Юристи допоможуть витребувати даний документ в разі його відсутності.
  10. дозвіл на імміграцію в Україну.

Цілком можливо, що при подачі документів до державного органу, уповноважена особа може вимагати список додаткових необхідних документів. Щоб не витрачати час на зайві походи і простоювання в чергах державних органів, зверніться до Наших досвідчених Юристів, які мають багаторічний досвід в сфері міграції. Ми захистимо Вас від зайвих турбот, оформивши пакет необхідних документів, тим самим забезпечивши успішне і швидке отримання громадянства України через шлюб.

Задайте питання нашому юристу просто зараз!
Залиште свій номер або e-mail і наш юрист зв’яжеться з Вами найближчим часом.

Важливо!

Відмова при отриманні громадянства України через шлюб

відмова при отриманні громадянства україни через шлюб

У разі, якщо в державному органі було виявлено надання Вами неправдивих або фальшивих відомостей, то Вам буде відмовлено в оформленні громадянства України. Така неприємна ситуація може статися в разі, якщо Ви надали фальшиві, неправильні документи, або будуть виявлені факти, які є істотними для успішного здійснення процедури отримання громадянства України на підставі шлюбу. 

Юристи Нашої Компанії завжди готові прийти Вам на допомогу, адже Наше завдання – це запобігти будь-якій неприємній ситуації на шляху оформлення громадянства України через шлюб та полегшити Ваш життєвий Шлях.

отримати громадянство україни через шлюб ціна

Вартість оформлення громадянства України через шлюб

Якщо Ви бажаєте максимально швидко стати громадянином України, при цьому мінімально заморочуватись з усіма документальними та процесуальними питаннями, то Ми підібрали для Вас найкомфортніші ціни на послугу отримання громадянства України через шлюб :

ТермінУ послугу входить:Ціна
від 8 міс.У вартість послуги входить аналіз Вашої ситуації, підготовка та формування пакету з необхідних документів, супровід в державних органах при подачі і отриманні документів з юристом нашої Компанії, контроль на всіх етапах оформлення громадянства України через шлюб.Подзвоніть Нам

* Оплата державних податків і оформлення додаткових послуг – у вартість не входить. Ціни не є публічною офертою.
** Терміни розгляду документів в державних органах можуть бути збільшені.

Зверніть увагу!

Отримання Дозволу на імміграцію для оформлення громадянства України по шлюбу

дозвіл на імміграцію в Україну для іноземних громадян

Хотіли б відзначити, що оформлення громадянства України по шлюбу неможливо без наявності Дозволу на імміграцію. Дозвіл на імміграцію в Україну – це документ, який надає іноземцю право на імміграцію, постійне проживання і можливість оформлення інших документів в Україні.

Якщо раптом у Вас виникли будь-які труднощі з оформленням Дозволу на імміграцію, або ж потрібно внести зміни в документ – завжди пам’ятайте про те, що Юристи Result Law Company готові підставити своє професійне плече, надати свої знання та професіональний успішний результат в вирішенні Ваших побажань,  адже МИ – КРАЩІ!!! МИ – Майстри у сфері міграції і дарування Успішного результату клієнту!

Порядок отримання громадянства України через шлюб з Result Law Company

який порядок отримання громадянства україни через шлюб

Як Ви вже могли зрозуміти, з Компанією Result Law Company не тільки комфортні ціни і терміни, а і порядок отримання громадянства України через шлюб. Вам всього лише потрібно зробити кілька легких кроків:

  1. Зверніться до Юриста Нашої Компанії зателефонувавши або написавши в контакт центр і описавши докладно ситуацію;
  2. Відвідайте Наш офіс, проконсультуйтеся і отримайте глибинний аналіз;
  3. Оформіть доручення на Юристів Компанії, для подальшої подачі документів в державні органи;
  4. Далі наш Юрист здійснить такі процедури для подальшого отримання громадянства України через шлюб :
  • переклад та нотаріальне завірення необхідних документів ;
  • витребування документів, яких не вистачає для подачі у відповідні державні органи;
  • формування повного пакету документів;
  • грамотне заповнення всіх необхідних заяв та юридичний супровід при подачі документів до державного органу;
  • контроль проходження справи на всіх етапах оформлення громадянства України через шлюб .
  1. У разі, якщо Ви ще не відмовилися від іноземного громадянства – отримайте тимчасове посвідчення громадянина України ;
  2. Отримайте паспорт України – документ, який підтверджує українське громадянство (якщо у Вас вже є документ про відмову від іноземного громадянства).

З Любов’ю до Справи, З Повагою до Вас!

Замовити оформлення громадянства України через шлюб
просто зараз!

Залиште свій номер або e-mail і наш юрист зв’яжеться з Вами найближчим часом.

Оцініть цю публікацію

12345 (3 5,005)

Loading…