Посвідка на постійне проживання на підставі шлюбу

посвідка на постійне проживання через шлюб

Якщо раптом, Ви є громадянином іноземної країни, перебуваєте в шлюбі з громадянином України більше двох років, і бажаєте безперешкодно проживати в нашій країні, в такому випадку є можливість оформити посвідку на постійне проживання на підставі шлюбу. Посвідка на постійне проживання через шлюб – є однією з найпоширеніших підстав оформлення даного документа. Отримавши його для себе, Ви також автоматично можете оформити посвідку на постійне проживання в Україні для своїх батьків або неповнолітніх дітей. Маючи даний документ, Ви зможете завжди бути поруч з чоловіком (дружиною) і відчувати себе практично повноправним громадянином України .

У Вас є можливість оформити посвідку на  постійне проживання на підставі шлюбу , максимально заощадивши свій час і сили, всього лише звернувшись в Result Law Company.

Від 10 р.д.     Від 1595 ГРН.


Що таке посвідка на постійне проживання на підставі шлюбу?

посвідка на постійне проживання в Україні шлюб

Посвідка на постійне проживання по шлюбу – це документ, який посвідчує особу іноземця або особи без громадянства, оформляється на підставі дворічного шлюбу з громадянином України, а також надає право на постійне проживання на території країни протягом тривалого часу.

Реєстрація шлюбу з громадянином України може бути шлюб  , укладений на території України або ж в країні громадянства іноземця, або в будь-якій іншій країні світу.

Якщо ж Вашому шлюбу ще немає 2-х років, в такому випадку ми можемо вирішити цю проблему шляхом оформлення посвідки на тимчасове проживання . Для цього потрібно просто надати всі необхідні документи, але без додаткових умов. Вашому шлюбу досить просто бути оформленим в законному порядку.

Отримання тимчасової посвідки на проживання на підставі шлюбу з
Result Law Company

тимчасове проживання в україні через шлюб

Пропонуємо оформити посвідку на тимчасове проживання на підставі шлюбу разом з Result Law Company, яка дозволить Вам безперешкодно перебувати на території України визначений період до оформлення посвідки на постійне проживання.

Від 15 р.д.   Від 1595 ГРН.

Які документи потрібні для отримання посвідки на постійне проживання на підставі шлюбу?

посвідка на постійне проживання через шлюб документи

Щоб оформити посвідку на постійне проживання на підставі шлюбу , Вам всього лише потрібно надати юристу нашої компанії необхідний пакет документів, який складається з таки першочергових документів:

Можливий додатковий перелік документів, по унікальності Вашої ситуації який Ви можете дізнатися у нашого юриста.

легалізація офіційних документів

Важливо!

У разі, якщо Ваш шлюб був укладений на території іншої країни (тобто в країні проживання або реєстрації проживання іноземного громадянина чи,  якщо шлюб було зареєстровано в третій країні, то свідоцтво про шлюб або інший документ, потрібно легалізувати.

Це означає, що потрібно зробити переклад на українську мову, нотаріально завірити, а також оформити легалізацію документа, проставивши апостиль закордоном або легалізувавши документ закордоном  в установленому порядку. А це ми можемо!

Щоб не витрачати свій час, юристи нашої Компанії також допоможуть у швидкій реалізації процедури легалізації даного документа.

посвідка на постійне проживання через шлюб ціна

Вартість посвідки на постійне проживання в Україні на підставі шлюбу

Наша Компанія забезпечить якісне вирішення Ваших проблемних ситуацій, і тому ми підібрали найприємніші ціни для успішної реалізації послуги отримання посвідки на постійне проживання на підставі шлюбу :

ТермінУ послугу входить:Ціна
від 15 р.д.У вартість послуги входить супровід в державних органах при подачі і отриманні документів з юристом Компанії RLC, аналіз індивідуальної ситуації, підготовка та формування пакету документів, контроль процесу оформлення на всіх етапах, готовність і отримання посвідки на постійне проживання на підставі шлюбу.від 1 595,00 грн

*Сплата державного мита та оформлення додаткових, супутніх послуг – у вартість не входить. Ціни не є публічною офертою.
** Терміни розгляду документів державними органами може бути збільшено.

Задайте питання нашому юристу прямо зараз!
Залиште свій номер або e-mail і наш юрист зв’яжеться з Вами найближчим часом.

Як отримати посвідку на постійне проживання в Україні на підставі шлюбу?

посвідка на постійне проживання швидко

Для того, щоб отримати посвідку на постійне проживання на підставі шлюбу , необхідна наявність всього двох умов:

  • наявний дозвіл на імміграцію в Україну;
  • укладений шлюб з громадянином України (на території України або іншої країни).

Спочатку, для того, щоб отримати посвідку на постійне проживання через шлюб , Вам необхідно мати документ, що підтверджує укладення шлюбу 2 роки тому, а також оформити Дозвіл на імміграцію в Україну – документ, який надає право прибуття в країну на постійне місце проживання. Даний документ діє безстроково.

Ви можете звернутися в нашу Результативну Юридичну Компанію, а ми забезпечимо Вам якісну і прискорену реалізацію послуги отримання дозволу на імміграцію і посвідки на постійне проживання в Україні на підставі шлюбу.

скасування посвідок на постійне проживання

Важливо!

Якщо так сталося, що Ви бажаєте розірвати шлюб, але думаєте, що Вашу посвідку на постійне проживання анулюють, не варто переживати. Згідно із законодавством, розірвання шлюбу, не є підставою для анулювання посвідки на постійне проживання , а також дозволу на імміграцію. Серед підстав, які вказані в законодавстві про анулювання данного документу, розірвання шлюбу з громадянином України не передбачено.

Виходячи з цього, можна зробити висновок, що посвідка на постійне проживання в Україні , яка була оформлена на підставі шлюбу, залишається дійсною.

Терміни оформлення і дії посвідки на постійне проживання в Україні на підставі шлюбу

посвідка на постійне проживання через шлюб термін дії

Посилаючись на законодавство України, термін дії посвідки на постійне проживання через шлюб з громадянином України є необмеженим і його не потрібно продовжувати в подальшому. Необхідно відзначити, що необхідно лише здійснювати заміну данного документа кожні 10 років, а також при досягненні 25 та 45 річчя.

Терміни оформлення посвідки на постійне проживання на підставі шлюбу становить один рік, в той час як терміни видачі документа здійснюються протягом 15 робочих днів. Але з нашими юристами посвідку можна оформити за прискореною процедурою, всього за 1,5 місяці!

Також Вам необхідно протягом 30 днів зареєструвати місце проживання , після того як отримаєте готовий документ на постійне проживання, і в цьому із задоволенням допоможуть юристи компанії Result Law Company.

Порядок отримання посвідки на постійне проживання на підставі шлюбу з Result Law Company

де і як отримати посвідку на проживання в Україні

  1. Напишіть нам або ж зателефонуйте в Компанію до наших юристів, і в деталях опишіть вашу ситуацію.
  2. Отримаєте детальний аналіз ситуації в письмовому вигляді і консультацію від наших кваліфікованих юристів.
  3. Наші юристи підготують і нададуть повний пакет необхідних документів.
  4. Оформіть довіреність на юриста Result Law Company, завірену в нотаріальному порядку (можна оформити біля нашого офісу у супроводі нашого юриста).
  5. У супроводі нашого юриста подайте документи до державного органу.
  6. За допомогою нашого юриста отримаєте дозвіл на імміграцію в Україну.
  7. Отримайте готовий документ на постійне проживання в Україні на підставі шлюбу в найкомфортніші для Вас терміни за прискореною процедурою.

Можливо, Вам знадобиться додатковий спектр послуг, для повної і успішної реалізації послуги отримання посвідки на постійне проживання на підставі шлюбу . Зверніться до юристів нашої Результативною Юридичної Компанії, які допоможуть Вам в будь-якому питанні.

Додаткові послуги, які Ви можете оформити в Result Law Company при отриманні посвідки на постійне проживання в Україні на підставі шлюбу:

Обмін посвідки на постійне проживання в Україні на підставі шлюбу

Обмін посвідки на постійне проживання в Україні на підставі шлюбу

Посвідка на постійне проживання через шлюб , як і будь-який документ, який надає право на постійне проживання в Україні, можна замінити при наявності достатніх підстав.

До найпоширеніших обставин для обміну ППП в Україні, можна віднести:

  • якщо Ви змінили прізвище , ім’я, по батькові, або будь-які персональні дані;
  • в разі, якщо є розбіжності в записах з іншими документами;
  • якщо був пошкоджений документ на постійне проживання і став непридатним;
  • при досягненні 25 або 45 років. В такому випадку подати документи на обмін посвідки на постійне проживання не пізніше, ніж через місяць, з моменту досягнення певного віку.
  • якщо Вами був загублений документ на постійне проживання в Україні.

Зверніть увагу, що подати документи на обмін посвідки на постійне проживання через шлюб необхідно не пізніше, ніж протягом 30 днів, так як в разі нездійснення обміну він визнається недійсним.

Скористайтеся послугами Нашої Результативної Юридичної Компанії щодо реалізації обміну посвідки на постійне проживання в найкоротші терміни, незалежно від складності Вашої ситуації.

Таким чином, ознайомившись з усією інформацією, Ви вже змогли зрозуміти, що отримання посвідки на постійне проживання через шлюб дуже делікатна процедура та вимагає достатньої уваги. Ви можете значно швидше реалізувати дану процедуру, а цим самим заощадити свій же час, просто прийшовши в Компанію Result Law Company. Наші юристи максимально індивідуально підійдуть до Вашої ситуації і зможуть вирішити всі складнощі, які можуть виникнути при оформленні посвідки на постійне проживання в Україні.

З Любов’ю до Справи, з Повагою до Вас!

Замовити Посвідку на Постійне Проживання в Україні
на підставі шлюбу прямо зараз!

Залиште свій номер або e-mail і наш юрист зв’яжеться з Вами найближчим часом.

Оцініть цю публікацію

12345 (2 4,005)

Loading…