Посвідка на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї

постійне проживання в україні по возз’єднанню сім’ї

Що може бути краще, ніж знати, що твої рідні і близькі завжди поруч?

Саме для реалізації такої можливості існує такий документ, як Посвідка на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї.

У Вас є можливість оформити даний документ і постійно проживати в Україні поряд з рідними, якщо Ви є: чоловіком (дружиною) іммігранта, повнорідними братом чи сестрою, дідом чи бабою, онуком чи онукою громадян України. Також отримати посвідку на постійне проживання по возз’єднанню сім’ї можуть отримати батьки або неповнолітні діти іммігранта.

Юристи Компанії Result Law Company завжди раді посприяти вирішенню будь-яких питань, і можливості проживати поруч з рідними, оформивши Посвідку на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї в найкоротші терміни.

Що таке посвідка на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї?

постійне проживання в україні на підставі возз’єднання сім’ї

Документ, який в першу чергу посвідчує особу іноземця, надає можливість безперешкодно перебувати на території країни, і практично прирівнює до громадянина України і називається Посвідка на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї. Даний документ оформляється батькам, чоловіку (дружині), неповнолітнім дітям іммігранта, який вже проживає в Україні з оформленою посвідкою на постійне проживання та має дозвіл на імміграцію в Україні. Також цей документ можуть отримати повнорідні брат чи сестра, дід чи баба, онук чи онука громадян України. Возз’єднання сім’ї відноситься до підстав, за яким Ви можете отримати посвідку на постійне проживання в Україні в межах квоти.

Зверніть увагу на те, що для того, щоб оформити посвідку на постійне проживання по возз’єднанню сім’ї , необхідно щоб всі факти родинних зв’язків були документально підтверджені.

У разі, якщо Ви бажаєте оформити Посвідку на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї чоловікові або дружині, то оформлення шлюбу може здійснюватися як на території України, так і в країні громадянства іноземця або в будь-якому іншому куточку світу(третій країні).

Якщо Ви все ще не знаєте, як прискорити процес возз’єднання зі своєю сім’єю, просто загляньте в Нашу Компанію. Наші фахівці зроблять все необхідне, для якнайшвидшого оформлення Посвідки на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї.

Дозвіл на імміграцію в межах квоти для посвідки на постійне проживання в Україні

Дозвіл на імміграцію в межах квоти для посвідки на постійне проживання в Україні

Зверніть увагу!

Так, як оформлення посвідки на постійне проживання по возз’єднанню сім’ї відноситься до підстав отримання документа в межах квоти, хотіли б звернути Вашу увагу на одну важливу річ. Урядом України щороку виділяється фіксована кількість місць на отримання дозволу на імміграцію в межах квоти в загальному по Україні та по кожній області окремо. Кількість місць коливається в межах 150-180 чоловік на всю країну.

Зверніться до Юристів нашої Компанії  і Ми гарантуємо можливість отримання Дозволу на імміграцію в межах квоти саме Вам.

Документи необхідні для отримання ППП по возз’єднанню сім’ї?

пмж по возз’єднанню сім’ї документи

Для того, щоб без складнощів оформити посвідку на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї, потрібно почати з основного і найвідповідальнішого етапу – збору і формування пакету документів. І так, для повного пакета знадобляться такі документи:

  • дозвіл на імміграцію на територію України – якщо подаєтеся по іммігранту;
  • оригінал закордонного паспорта іноземця, який бажає оформити постійну посвідку на проживання;
  • нотаріальний переклад закордонного паспорта іноземця ;
  • нотаріальна копія свідоцтва про шлюб. Якщо шлюб був зареєстрований на території іншої країни – необхідно легалізувати його для України;
  • довідка про склад сім’ї, а також документ, який підтверджує родинні зв’язки з іммігрантом. Дану довідку також необхідно легалізувати  для можливості скористатися нею при оформленні Посвідки на постійне проживання в Україні на підставі возз’єднання сім’ї;
  • довідка про реєстрацію місця проживання в Україні і за кордоном. Дану довідку необхідно легалізувати для подальшої можливості реалізації послуги, з чим з радістю впораються Наші Юристи і легалізують Ваші документи в самі короткі терміни;
  • оригінал довідки про несудимість в країні громадянства (повинна бути легалізована належним чином і наша Результативна Юридична Компанія радістю Вам в цьому допоможе);
  • документ, який підтверджує факт відсутності хронічних або інфекційних захворювань на алкоголізм, токсикоманію, наркоманію. Компанія Result Law Company надає послуги з отримання необхідних довідок про факт проходження медичних обстежень;
  • документ, який підтверджує легальне перебування на території України (віза типу D для громадян країн з візовим режимом та для іноземців з безвізовим режимом, якщо на момент підписання дозволу на імміграцію іноземець знаходився закордоном( виключенням є  певна група країн СНД).

По вивченню індивідуальної ситуації, передбачений додатковий перелік документів, який підкаже Юрист Компанії Result Law Company.

вартість пмж по возз’єднанню сім’ї

Вартість посвідки на постійне проживання в Україні на підставі возз’єднання сім’ї

Залежно від складності індивідуальної ситуації, збору необхідних документів для успішної реалізації послуги отримання Посвідки на постійне проживання по возз’єднанню сім’ї.  Ми готові запропонувати Вам найкомфортніші ціни:

ТермінУ послугу входить:Ціна
від 15 р.д.У вартість послуги входить супровід в державних органах з юристом Компанії при подачі і отриманні документів, аналіз індивідуальної ситуації, підготовка та формування пакету документів, контроль процесу оформлення на всіх етапах, готовність і отримання посвідки на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї.від 1 595,00 грн

*Оплата державного мита та оформлення додаткових послуг – у вартість не входить. Ціни не є публічною офертою.
** Терміни розгляду документів в державних органах можуть бути збільшені.

Задайте питання нашому юристу прямо зараз!
Залиште свій номер або e-mail і наш юрист зв’яжеться з Вами найближчим часом.

Як отримати ППП в Україні на підставі возз’єднання сім’ї?

як отримати пмж в україні швидко

Основним і первинним етапом оформлення Посвідки на постійне проживання по возз’єднанню сім’ї є отримання Дозволу на імміграцію в Україну – документа, який надає право на прибуття в країну і подальше постійне проживання. Дозвіл на імміграцію – є своєрідним пропуском при оформленні документа на постійне проживання в Україні, адже без його наявності неможливо навіть почати процедуру.

Якщо Ви входите в перелік родичів, які мають право на оформлення цього документу, а саме: батьки, чоловік (дружина) іммігранта, повнорідний брат (сестра), дід(баба), онук(онука) громадянина України, то наступним етапом буде подача документів в державні органи для отримання Посвідки на постійне проживання в Україні . Оформити документ також можливо для неповнолітньої дитини іммігранта.

Переважним моментом є те, що Ви зможете отримати громадянство України після того як отримаєте Посвідку на постійне проживання і протягом 5-и років будете проживати на території країни не порушуючи правила виїзду. Цей 5-річний термін може бути скорочений, якщо Ваше життя збагатиться шлюбом з громадянином України!  

Наша Компанія створена для того, щоб максимально спростити Ваше життя і захистити від простоювання в чергах Державних органів. Зверніться до Нас, і ми забезпечимо оформлення Посвідки на постійне проживання по возз’єднанню сім’ї в найкомфортніших для Вас умовах.

Легалізація документів при оформленні ПМЖ на підставі возз’єднання сім’ї

легалізація документів для пмж по возз’єднанню сім’ї

Важливо!

У разі, якщо іммігрує один з батьків, який супроводжує неповнолітню дитину, то для цього потрібно надати нотаріально завірену згоду від іншого з батьків. У такій заяві повинна йти мова про те, що він / вона не заперечує проти імміграції дитини разом з батьком / матір’ю на територію України.

Також, якщо заява була зроблена за кордоном, його обов’язково потрібно легалізувати.

Не варто переживати, якщо Ви не знаєте куди йти і що робити! Юристи Компанії Result Law Company вирішать всі питання з приводу легілізаціі Ваших документів і безпосередньо оформлення ППП на підставі возз’єднання сім’ї.

Термін оформлення і дії посвідки на постійне проживання в Україні на підставі
возз’єднання сім’ї

термін дії пмж по возз’єднанню сім’ї

Стандартно, за нормами законодавства терміни оформлення посвідки на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї становить один рік. Позитивним моментом є той факт, що терміни дії  документа є необмеженими. Це означає, що Вам не доведеться продовжувати його після закінчення терміну, а просто потрібно здійснювати заміну кожні 10 років, а також при досягненні 25-и і 45-и років.

Не забувайте про те, що звернувшись в нашу Компанію, все нереальне в Вашому житті обов’язково стане реальним. Саме тому ми оформимо ППП по возз’єднанню сім’ї всього за термін від 1,5 місяці.

Порядок оформлення посвідки на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї з Result Law Company

оформлення пмж по возз’єднанню сім’ї з юристом

  1. Проконсультуйтесь з Юристом написавши або зателефонувавши в нашу Результативну Юридичну Компанію.
  2. Далі, відвідайте Наш офіс для детальної консультації та отримання глибинного аналізу Вашої індивідуальної ситуації від Юристів Компанії.
  3. Наступним етапом  Ми підготуємо і сформуємо пакет необхідних документів.
  4. Оформіть нотаріально завірену довіреність на Юристів Компанії для подальшої подачі документів у Державні органи для оформлення Посвідки на постійне проживання (можна оформити недалеко від нашого офісу).
  5. Разом з нашим Юристом подайте пакет з необхідних документів до Державного органу.
  6. Отримайте Дозвіл на імміграцію в Україну за прискореною процедурою разом з Юристами Компанії та прибудьте для фотографування на посвідку.
  7. Отримайте готову Посвідку на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї в найкомфортніші терміни.

Обмін посвідки на постійне проживання в Україні на підставі возз’єднання сім’ї

замінити посвідку на постійне проживання по возз’єднанню сім’ї

Ви можете зробити обмін документа на постійне проживання в Україні  якщо:

  • Ви виявили помилку в документі, наслідком якої є розбіжності з іншими важливими документами;
  • змінили ПІБ, або інші персональні дані;
  • документ став непридатним внаслідок пошкодження;
  • чинний документ старого зразка (книжечкою). За бажанням або по закінченню терміну можна зробити обмін на карту ID.
  • по досягненню 25-и або 45-и років. В такому випадку не потрібно зволікати з процесом обміну посвідки на постійне проживання, адже за законодавством це необхідно зробити протягом місяця, з моменту досягнення певного віку.
  • загублений документ на постійне проживання в Україні.

Пам’ятайте про те, що не пізніше  ніж протягом 30 днів з дати виникнення обставин для заміни,  необхідно подати на обмін посвідки на постійне проживання на підставі возз’єднання сім’ї, або ж він стане недійсним.

Не варто переживати, якщо раптом Ви чогось не знаєте або не зробили. Ми – Юристи Result Law Company, знайдемо рішення навіть в тій ситуації, яка Вам тільки здається безвихідною!

Супутні послуги, при отриманні посвідки на постійне проживання в Україні на підставі возз’єднання сім’ї з Result Law Company:

З Любов’ю до Справи, з Повагою до Вас!

Замовити посвідку на Проживання в Україні на підставі
возз’єднання сім’ї просто зараз!

Залиште свій номер або e-mail і наш юрист зв’яжеться з Вами найближчим часом.

Оцініть цю публікацію

12345 (1 5,005)

Loading…